Rabatordninger


Som medlem af Dansk Volvoklub kan du få rabatter hos en række leverandører. Da der kommer flere til bør du jævnligt komme forbi disse sider.


Følgende leverandører yder medlemsrabat:

TP-Performance.dk er en web-shop baseret virksomhed hvor vi laver biler og sælger reservedele, primært universal-dele til motorsport og gadebiler. Service, værksted og reparationer og meget mere.


Du får 20% rabat på timeprisen ved fremvisning af medlemskort fra Dansk Volvoklub.


Hos Weboil.dk får du 15% rabat på dit samlede køb på et hav af produkter, dog ikke nedsatte varer, og på mærkevare som Castrol, Shell, Mobil1 m.fl., da priserne på disse generelt er lave.


Rabatkoden finder du i medlemsbladet.


Hos Autolakhandel.dk får du 12% rabat på dit køb når du bruger rabatkoden. Her finder du i sagens natur alt inden for autolak, med de har også en del produkter og udstyr inden for bilpleje. 


Rabatkoden finder du i medlemsbladet.


Hos Landberg.dk få du 10% rabat på dit køb når du bruger rabatkoden. De har et stort udvalg i reservedele, udstyr, og autoprodukter.


Rabatkoden finder du i medlemsbladet.


Hovwdiaudi/Classic Volvo Parts forhandler reservedele og tilbehør til en stribe bilmærker incl. Volvo og har både webshop og fysisk butik. For at få rabat, skal man man være medlem af klubben og registreres som kunde. 

 

Udfyld formularen her.

 

 

Kære medlemmer


Jeg håber i får glæde af disse aftaler, men jeg bliver også nød til at løfte pegefingeren lidt til jer.

 

De her aftaler er lavet til medlemmer af Dansk Volvoklub, og derfor sættes rabatkoder også kun i vores blad. Virksomhederne har gjort opmærksom på, at hvis de fornemmer at der er mange udenfor klubben der begynder at bruge disse koder, så stopper samarbejdet!


Så brug nu kun rabatten til jer selv, så vi ikke ødelægger det.


Jeg ønsker alle en god sommer.

Preben Bohnhof
Kontakt

Dansk Volvoklub

Lillevang 25, Sneslev

4100 Ringsted

Tlf: 2332 1951

mail@danskvolvoklub.dk

Facebook
Instagram
Send besked

 

 

 

 

Copyright © Dansk Volvoklub