Meld dig ind


Det koster 350 kr. om året. Udfyld formularen herunder. Vi lover at passe godt på dine oplysninger og giver dem ikke videre til andre.


På grund af reglerne vedr. fortrolighedspolitik, skal Dansk Volvoklub beskytte de personlige oplysninger du giver til os.

Når du indmelder dig i Dansk Volvoklub, beder vi dig om at skrive dit navn, adresse samt e-mail, så det er muligt for os at fremsende medlemsblad samt vigtig info til dig.

Alle øvrige oplysninger du indtaster er frivillige. Dansk Volvoklub er forpligtet til at opbevare alle oplysninger på sikkert vis.

Ingen af de angivne oplysninger vil blive overdraget til andre eller offentliggjort.


Ja jeg forstår
 
 
 
 
 
 
 
 

 

En Volvoklub for alle

 

Dansk Volvoklub er ikke kun for den perfekte og erfarne ejer, men lige så meget for den nystartede og uerfarne. Klubbens medlemmer er i besiddelse af oplysninger af værdi for den, der arbejder med restaurering af gamle Volvoer.


Klubbens formål er bla. at være samlingspunkt for alle, der er interesseret i at bevare Volvo. Enhver med særlig interesse for disse modeller kan søge medlemsskab af Dansk Volvoklub, uanset om man ejer en sådan bil eller ej.

 

Dansk Volvoklub er en  sammenlægning af Dansk Volvo PV Klub, Volvo Entusiasterne og Volvo 210 Klub Danmark og er ikke kun for den perfekte og erfarne ejer, men lige så meget for den nystartede og uerfarne. Klubbens medlemmer er i besiddelse af oplysninger af værdi for den, der arbejder med restaurering af gamle Volvoer.


Yderligere information kan fås ved henvendelse til klubben:

Dansk Volvoklub, Lillevang 25, Sneslev, 4100 Ringsted

Tlf: 2332 1951, mail@danskvolvoklub.dk

 


Kontakt

Dansk Volvoklub

Lillevang 25, Sneslev

4100 Ringsted

Tlf: 2332 1951

mail@danskvolvoklub.dk

Facebook
Instagram
Send besked

 

 

 

 

Copyright © Dansk Volvoklub