Dansk Volvoklub
Rabat

RABATORDNINGER

Som medlem af Dansk Volvoklub kan du få rabatter hos en række leverandører.

Da der kommer flere til bør du jævnligt komme forbi disse sider.
Følgende leverandører yder medlemsrabat: 

Vi er specialister i at hjælpe dig af med buler i bilen - uanset hvad det er for et køretøj, der er blevet ramt. Har du en bule, der skal oprettes? Ring altid først til os på 20207161.

Du får 10% rabat ved fremvisning af medlemskort fra Dansk Volvoklub.


TP-Performance.dk er en web-shop baseret virksomhed hvor vi laver biler og sælger reservedele, primært universal-dele til motorsport og gadebiler. Service, værksted og reparationer og meget mere.

Du får 20% rabat på timeprisen ved fremvisning af medlemskort fra Dansk Volvoklub.


Hos Weboil.dk får du 15% rabat på dit samlede køb på et hav af produkter, dog ikke nedsatte varer, og på mærkevare som Castrol, Shell, Mobil1 m.fl., da priserne på disse generelt er lave.


Rabatkoden finder du i medlemsbladet.


HOVWDIAUDI/Classic Volvo Parts forhandler reservedele og tilbehør til en stribe bilmærker incl. Volvo og har både webshop og fysisk butik. For at få rabat, skal man man være medlem af klubben og registreres som kunde. 


UDFYLD FORMULAREN 

Landberg.dk er en web-shop der forhandler en lang række bil-relaterede produkter.  Du får 10% rabat på dit køb når du bruger rabatkoden. De har et stort udvalg i reservedele, udstyr, og autoprodukter.


Rabatkoden finder du i medlemsbladet.


Dansk Volvoklub håber, at medlemmerne får glæde af disse aftaler. De er lavet til klubbans medlemmer og derfor sættes rabatkoder også kun i klubbens blad. Virksomhederne har gjort opmærksom på, at hvis de fornemmer at der er folk udenfor klubben der begynder at bruge disse koder, så stopper samarbejdet!

Så brug nu kun rabatten til jer selv, så vi ikke ødelægger det.